O proizvodu

Najbolji prečišćivač vazduha na svetu

PREČIŠĆIVAČ VAZDUHA – THERAPY AIR ION

Svakodnevno udahnemo više od 11.000 litara vazduha. 90 posto vremena provodimo u zatvorenom prostoru – u kući, na poslu, u školi, u zdravstvenim i sportskim centrima, gde je nivo prašine, alergena, bakterija, virusa i otrova u vazduhu daleko veći nego u spoljašnjoj sredini. Zagađen vazduh uzrok je većine teških oboljenja.

 

Therapy Air iOn je najbolji prečišćivač vazduha 2016. i 2020. godine, po oceni nezavisnih nemačkih eksperata. Aprila 2020. godine, prestižna nemačka laboratorija GUI Lab izdala je sertifikat kojim potvrđuje da TAI eliminiše iz vazduha i virus SARS-CoV-2 (korona virus).

 

Therapy Air iOn je revolucionarni i najefikasniji sistem za prečišćavanje i jonizaciju vazduha koji uklanja 99,99% nečistoća (bakterije, virusi, alergeni, gljivice, grinje, toksični gasovi…) iz vazduha koji udišemo. Neophodan je u svim zatvorenim prostorima i najbolja je investicija za kuće, stanove, kancelarije, škole, vrtiće, sportske centre, ugostiteljske objekte i sva mesta gde ljudi borave i rade.

 

Najnovija istraživanja dovode direktno zagađen vazduh u vezu sa većom stopom smrtnosti od korona virusa.

 

U vremenu kada je kvalitet vazduha koji udišemo važniji nego ikada ranije, s obzirom na ogroman broj nezdravih materija koje se prenose vazduhom, Therapy Air iOn prečišćivač vazduha je najbolji i najisplativiji izbor za svakoga od nas!

THERAPY AIR iOn – FILTRIRA, PREČIŠĆAVA I OBOGAĆUJE VAZDUH KOJI UDIŠETE

Zepter Therapy Air iOn eliminiše toksine i zagađujuće materije iz vazduha, kao i prašinu, kontroliše temperaturu u radnom i životnom prostoru. Poseduje najmoderniji 6-stepeni sistem filtera i generator negativnih jona koji proizvodi oko 1.236.000 negativnih jona po cm3, što odgovara koncentraciji jona u vazduhu na najzdravijim mestima na Zemlji.

 

ZAŠTITITE ZDRAVLJE

Prema podacima Svetske zdravstvene organizacije, skoro polovina svetske populacije udiše zagađen vazduh. 4,3 miliona smrtnih slučajeva u svetu nastaje zbog zagađenog vazduha u zatvorenom prostoru. Loš kvalitet vazduha u kući i na poslu dovodi do infekcija i hroničnih plućnih bolesti i povećava potencijalni rizik od karcinoma pluća, moždanog udara i infarkta.

 

POBOLJŠAJTE IMUNITET I EFIKASNOST

Na osnovu istraživanja naučnika, došlo se do zaključka da bolji kvalitet vazduha u zatvorenom prostoru povećava produktivnost radnika. Ako krv ne snabdeva mozak sa dovoljno kiseonika, brzo dolazi do zamora i gubimo sposobnost pažnje, koncentracije i pamćenja. Zagađen vazduh, na taj način, dovodi do depresije i anksioznosti. Imuni odgovor postaje slabiji i brže se razbolimo.

 

ZAŠTITA OD ZAGAĐIVAČA I ALERGENA

U našem domu mogu se naći mnoge opasne čestice, kao što su razni zagađivači, prašina, grinje, alergeni, polen i gljivice. Takođe, lošem kvalitetu vazduha doprinose i isparljiva organska jedinjenja, koja se oslobađaju iz boja, sredstava za čišćenje, razređivača i drugih hemijskih proizvoda u domaćinstvu. Vazduh u vašem domu, zbog lošeg kvaliteta, pogoduje nastanku raznih virusnih i bakterijskih infekcija kod dece i odraslih.

 

6-STEPENI SISTEM ZA PREČIŠĆAVANJE VAZDUHA

1. ANTISTATIČKI FILTER: uklanja krupnije čestice prašine, peruti, ljudske i životinjske dlake;

2. ANTIBAKTERIJSKI FILTER: uklanja preostale sitne čestice prašine, bakterije veće od 1 mikrona, polen;

3. HEPA FILTER (H13): uklanja 99,97% čestica veličine 0,3 mikrona, kao što su prašina, polen, spore buđi, bakterije, virusi, izlučevine grinja itd.;

4. ANTIALERGIJSKI FILTER: sadrži srebro, apatit (mineral) i antibakterijsko sredstvo koje je posebno efikasno protiv bakterije Legionella, koja je veoma opasna za bebe. Filter sadrži ekstrakt lišća ginko bilobe, koji je vrlo efikasan kod astme, plućnih bolesti i problema sa cirkulacijom, a takođe eliminiše uzročnike alergija, viruse gripa i bakterije;

5. FILTER OD AKTIVNOG UGLJA: eliminiše neprijatne mirise u domaćinstvu, mirise hrane, duvana, kućnih ljubimaca, otrovna isparenja, isparljiva organska jedinjenja i druge mirise.

6. GENERATOR NEGATIVNIH JONA – proizvodi više od 1 miliona negativnih jona po kubnom centimetru. Negativni joni vezuju se za čestice koje lebde u vazduhu i one zbog povećane težine padaju, ulazeći u prečišćivač vazduha i njegove filtere, ili na pod, sa koga možete da ih pokupite sredstvima za čišćenje.